9 motive sa-ti cumperi o baterie externa pentru telefonul tau

1122

Top 9 motive pentru a cumpăra o baterie externa

Bateriile externe portabile s-au bucurat de o creștere majoră în ultimii ani, transformându-se într-unul dintre cele mai populare gadgeturi pe care le poți cumpăra. Deoarece devenim din ce în ce mai dependenți de stilul nostru de viață online, durata de viață a bateriei telefonului a devenit o problemă la care probabil ne gandim toți. 

Citiți mai jos ghidul nostru și descoperiți de ce ar trebui să cumpărați o baterie externa portabilă.

# 1 Pentru călătorii

Au trecut de mult timp zilele de călătorie, în care nu iti luai  nimic altceva decât un schimb de haine, articole de toaletă și alte accesorii. 

A călători este totul despre aventura și asta înseamnă că adesea îți petreci mult timp într-un tren / avion / autobuz / mașină. Nu mai vorbim de așteptarea în jurul aeroporturilor, stațiilor de autobuz și a gărilor. De cele mai multe ori este posibil să nu ai acces la o priză pentru a-ți reîncărca dispozitivele. O baterie externă vă va rezolva aceasta problema pentru dispozitivul tău mobil.

# 2 Pentru jocuri

În 2019, veniturile din jocuri mobile le-au depasit pe cele din PC și consola. Există atât de multe jocuri grozave,pe care sunt sigur ca si tu le-ai jucat deja, inclusiv Candy Crush Saga, Clash of Clans, Angry Birds sau Temple Run. Și dacă nu ai trăit sub un stâncă sau ceva de genul, nu ai ratat nebunia Pokemon Go care a schimbat lumea! 

Un lucru pe care îl au în comun toate aceste jocuri mobile, este capacitatea lor de a consuma cu rapiditate bateria telefonului tău mobil! Luați un joc precum Pokemon Go, care  încurajează jucătorii să iasă din casa către unele locuri destul de aleatorii și interesante, astfel consumul de baterie al telefonului s-a transformat într-o problemă cu adevărat mare pentru milioane de oameni din întreaga lume. Așadar, cumpărarea unei baterii externe  ar putea fi o investiție foarte bună.

# 3 Pentru portabilitate

Mulți oameni nu își dau seama cât de mici , subțiri și portbile au ajuns sa fie bateriile externe pentru telefon. Multe dintre ele  sunt suficient de mici încât să se potrivească cu usurinta într-un buzunar sau poșetă. 

# 4 Pentru naveta

În fiecare zi suntem nevoiți sa apelăm la diverse metode de transport.  Când folositi un tren sau un autobuz, opțiunile dvs. sunt destul de limitate în ceea ce privește modul de ocupare a timpului. Însă, având smartphone-ul dvs. puteți face ca această călătorie să fie mult mai ușoară. Deținerea unei baterii externe înseamnă că puteți să vă conectați și să vizionati un film, să navigați pe Facebook sau să citiți cele mai noi știri.

# 5 Pentru camping / drumeție / pescuit

Nu este nimic mai bun decât să evadezi în aer liber, dar ce se întâmplă dacă vrei să rămâi conectat la lumea digitală, în timp ce te bucuri de tot ce oferă natura? Poate doriți să încărcați imaginile pe Instagram sau să ascultați muzică. 

# 6 FOMO

FOMO(Fear of Missing Out)  este o emoție pe care probabil ați experimentat-o ​deja . Și FOMO se poate transforma rapid de la frică la realitate dacă rămâneți fără baterie! Dacă telefonul mobil se închide din cauza lipsei bateriei, puteți pierde un apel în legătură cu acel job important pe care tocmai l-ați solicitat. Sau poate un tip drăguț / fată tocmai v-a trimis un mesaj pe Tinder/Facebook – cum să răspundeți dacă nu aveți baterie la telefon? Eliminați FOMO-urile prin achiziția unei baterii externe.

# 7 Pentru festivaluri de muzică

Nu este nimic mai distractiv decât un festival de muzică, campingul cu prietenii și vizionarea formațiilor preferate. Păstrarea bateriilor încărcate înseamnă că vă puteți găsi prietenii când vă pierdeți unul de celălalt, să continuați să redați muzica la cort odată ce formatiile au terminat concertul, și să continuați să postați imagini și videoclipuri pe rețelele de socializare. O baterie externa la astfel de festivaluri este obligatorie!

# 8 Pentru munca ta

În afară de faptul că sunt super utile în viața personală, bateriile externe pot fi de asemenea incredibil de utile și pentru viața ta profesională, mai ales ca telefoanele devin tot mai performante, acestea îți pot ușura munca.

# 9 Pentru siguranță

Telefoanele mobile au devenit indispensabile în lumea de azi. Un beneficiu al telefonului mobil pe care poate nu l-ai luat în considerare este pentru siguranța personală. Telefonul dvs. este legătura dvs. cu lumea exterioară. Luați în considerare că mergeți singur(ă) acasă noaptea și sunteți urmat(ă) de o persoană suspectă. Aceasta poate fi o situație înfricoșătoare și ar putea fi foarte periculoasă. Nu trebuie decât un singur apel la poliție sau la un prieten. 

Acum luați în considerare scenariul din nou și imaginați-vă că bateria telefonului dvs. este moartă! Nu există nicio modalitate de a contacta pe nimeni pentru ajutor și este o situație în care știu că nu mi-ar plăcea să fiu nici eu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu